Személyes adatok módosítása

 

Házhoz szállítási költség

 

Az DPD csomagcímke készítő és a Számlázó program is az elsőként megadott adatokkal dolgozik, melynek módosításait nem veszi észre. Gyakori probléma az egy e-mail címről elküldött több, különböző címre történő megrendelések eljuttatása. A kérésünk az, hogy bármilyen változás történik (telefonszám, e-mail cím, lakhely) kérjük, jelezze ezt nekünk, hogy garantáltan célba érjen csomagja! E jelzés háromféle módon történhet: 1./  e-mail-ben a webshop@timarmix.hu címen 3./ a megrendelés megjegyzés rovatában feltüntetve.

5. A termékek szállítási módja

Cégünk igyekszik a csomagolási és postaköltségeket a minimálisra csökkenteni. A csomagokat BELFÖLDRE már DPD futárszolgálattal, szállíttatjuk ki!

A DPD vállalja, hogy a csomagot a feladást követő MUNKANAPON és MUNKAIDŐBEN kézbesíti, de legkésőbb a csomag feladása utáni 2. munkanapon a címzetthez ér. A sikertelen első kézbesítési kísérlet napját követő munkanapon, a címhelyen ismételten megkísérli kézbesíteni a küldeményt. A második kézbesítési kísérlet sikertelenségét követően a küldeményt letétbe teszi. A futár, ha nem talál a címhelyen senkit, értesítést hagy a postaládájában, melyen szerepel, hogy másnap mely időpontban kísérli meg újból a kézbesítést és a kézbesítő posta telefonos elérhetőségét. Ha a másnapi kézbesítés is sikertelen, akkor ismét értesítőt hagy hátra, amelyen feltünteti, hogy mely postán lehet átvenni személyesen a csomagot.  A futárok rendkívül rugalmasak és segítőkészek, hiszen anyagilag is érdekeltek abban, hogy a címzetthez garantáltan a leggyorsabban eljusson a csomag, ezért a futár mindent meg is tesz ennek érdekében. Ha végképp elérhetetlennek bizonyult a megrendelő,  visszaszállítják a feladónak, jelen esetben a Timár Mix-nek.

Házhoz szállítási költség

A házhoz szállítási költségek megállapítása során egy rendkívül könnyen áttekinthető és egyértelmű táblázatot állítottunk össze, amely alapján Ön is könnyedén ki tudja számolni, hogy mekkora lesz ennek mértéke. Az DPD maximum 20 kg össztömegű csomagot szállít el. Figyelem, a túlméretes, hosszú, DPD szempontjából feláras termékeket (horgászbot, száknyél, súlykorlátot meghaladó csomag, stb) mindenképp terheli szállítási költség!

Amennyiben a súlykorlát miatt nem lehetséges egy csomagban szállítani a terméket, úgy a dobozok száma szerint további szállítási díjakat számolunk fel! (1 csomag 2490.-, 2 csomag 4980.-, ...) 

Abban az esetben, ha a vásárlás összege eléri az ingyenes szállítás összeghatárát, viszont a súlykorlát miatt nem lehetséges egy dobozban elszállítani a rendelt termékeket, úgy az első csomag díja 0 ft, míg a további csomagok bruttó 2490Ft-os áron tudjuk elküldeni!

 

Csomag értéke

Házhoz szállítás díja*

2.990 -39.990 Ft

2490 Ft

39.990 Ft felett

INGYENES!!!

* A feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFÁ-t!

 

Túlsúlyos csomag

Az DPD futárszolgálat maximum 20 kg összsúlyú csomagot kézbesít. Természetesen Ön rendelhet ettől nagyobb mennyiségű terméket is (pl.: etetőanyagot), de ebben az esetben figyelembe kell venni, hogy az egyetlen dobozban nem küldhető el. Ekkor kettő csomagban kell feladnunk megrendelését. A második csomag szállítási költségét - a rendelés összértékétől függetlenül - felszámítjuk!

Személyes áruátvétel

A szállítási és csomagolási költség abban az esetben is TELJESEN megtakarítható, ha a megrendelő a csomagot a gönyűi üzemünkben (9071 Gönyű, Jókai M. utca 54.), munkaidőben és személyesen veszi át. Ilyen esetben a csomagra semmilyen szállítási és csomagolási költséget NEM számítunk fel. Ha ezt a megoldást választja, akkor CSAKIS az ügyfélszolgálattal történt előzetes egyeztetés után (ami történhet e-mailben vagy telefonon) lehet a csomagért menni. A megrendelt csomagokat legtovább 10 napig tároljuk, közben munkatársunk több alkalommal is megpróbálja Önt e-mailben vagy telefonon értesíteni, a 10 nap letelte után a rendelést töröljük.

Szállítási határidők

A termékek jelentős része állandóan van készleten, ám egy kisebb részüket nekünk is csak megrendelésre szállítják. Átlagos esetben a megrendelt termékeket 2-5 munkanap alatt ki tudjuk szállítani, ha erre nincs lehetőség, akkor ügyfélszolgálatunk e-mailben vagy telefonon értesíti Önt arról, hogy melyik termékre kell várni. Ilyenkor lehetőség van arra, hogy az adott terméket kihagyjuk a rendelésből, és a csomagot e nélkül küldjük el, vagy arra, hogy másik, hasonló (helyettesítő) terméket válasszon.

Több mint 10 éves működéssel és több tízezer elégedett vásárlóval a hátunk mögött garantáljuk azt, hogy MINDEN esetben a Vevő érdekeit tartjuk a legfontosabbnak. Ha csak mód és lehetőség van rá, akkor a rendeléseket gyorsan és precízen kezeljük. Néhány esetben (pl. ha a megrendelő nem ad meg telefonszámot, és több e-mailünkre sem válaszol) önhibánkon kívül nem tudjuk a rendelést a kellő sebességgel feldolgozni. Véleményét, észrevételeit, panaszait kérjük, írja meg e-mailben, minden észrevételre reagálunk, és minden olyan esetet, amikor a megrendelő igényeit tőlünk vagy besszállítónktól eredő hiba miatt nem sikerül kielégíteni, maximális flexibilitással és pénz visszafizetési garanciával kezelünk!

Fizetési módok

  1.  utánvét (csak Magyarországon!)
  2.  átutalás (csak Magyarországon!)
  3.  készpénz (személyes átvétel során, csak Magyarországon!)
  4.  Bankkártya

Ha átutalással fizet, kizárólag az ügyfélszolgálati munkatárs visszaigazolása után történhet meg a kifizetés. Erről egy elektronikus levélben tájékoztatjuk Önt. Csak ezután tudja kifizetni a csomag végösszegét.
Ha a csomaghoz utánvéttel kíván hozzájutni, akkor a teljes összeget az DPD csomagfutárnak vagy egyéb szolgáltatónak kell kifizetni, aki a pénz átvétele után átadja Önnek a megrendelt termékeket tartalmazó csomagot.
Minden kikézbesített csomagban megtalálja az ÁFA-s számlát, amely tartalmazza a termékeket tételesen és a szállítási, csomagolási költséget (közvetített szolgáltatás). Amennyiben csak tételes szállítólevél volt a csomagban, abban az esetben a számlát online formátumban küldtük el az Ön e-mail címére!
A jelen szolgáltatás igénybevételével a felek között - magyar nyelvű - írásbeli szerződés jön létre.

 
   
   
 

Az Európai Unióba is szállítunk!

A webáruházban található horgászcikkek iránti óriási kereslet, és a saját gyártású Timár Mix termékek iránti fokozódó igény nemcsak hazánkban, hanem (főként) a környező országokban is napról napra nő! Örömmel tájékoztatjuk látogatóinkat, hogy az Európai Unió minden tagállamába tudunk szállítani. A magas minőségű és teljes körű kiszolgálásra törekszünk, amely már nemcsak a magyar, hanem az Európai Unió területén élő bármely horgász számára egy kattintással elérhető!

Szállítási idők és a fuvardíjak

A fuvardíj a csomag értékétől függetlenül, a külföldi csomagok esetében minden alkalommal felszámításra kerül! A Magyarországon - 40 000 Ft feletti rendelés során - alkalmazott ingyenes házhozszállítás, a külföldi csomagok esetében nem érvényes!

Zóna kiosztás és szállítási idő DPD Futárszolgálattal:

Körzet (Ft / csomag) < 2 kg < 3 kg < 5 kg < 10 kg < 15 kg < 20 kg < 25 kg < 30 kg < 40 kg
1. zóna 3 374 3 602 3 659 3 888 4 174 4 517 5 031 5 603 6 060
2. zóna 3 488 3 659 3 831 3 945 4 631 5 260 5 831 6 403 6 975
3. zóna 5 603 5 889 6 174 6 403 6 746 7 089 8 118 9 033 9 948
4. zóna 6 060 6 860 7 604 8 347 12 349 16 236 18 295 20 238 22 182
5. zóna 15 436 17 301 21 340 31 791 41 210 49 591 56 941 63 256 77 329
                   
                   
1. Zóna Szlovákia (1), Szlovénia, Ausztria, Csehország, Románia, Horvátország (2)
2. Zóna Lengyelország, Németország (2), Belgium, Hollandia, Luxemburg, Bulgária
3. Zóna Dánia (3), Franciaország, Olaszország (3-5), Nagy-Britannia, Írország (5)
4. zóna Litvánia (3), Lettország (4), Spanyolország (4-6), Svédország (4-7), Észtország, Málta (5), Görögország, Portugália, Finnország (5-7),
5. Zóna* Szerbia (2), Bosznia-Hercegovina, Montenegró, Izland (3), Albánia, Macedónia (4), Koszovó (6-7), Feröer-szigetek (8)

 Az árak csomagonként értendőek, és nem tartalmazzák a 27% ÁFÁ-t.