Te melyik ízt választanád?

Te melyik ízt választanád?

Bizony nem is kérdéses, hogy már mostanra (pedig megjelenésüknek még csak nyúlfarknyi ideje) igazi slágerekké váltak legújabb családtagjaink, az előre nedvesített, erjesztett alappal bíró Fermented etetőanyagok.

A masszívan nyári, felmelegedett vizeket meghozó időszakban különösen bombaként hatnak a vízben ezek a kaják, hiszen minden olyan földi jót tartalmaznak, melyeknek ilyenkor a bajszosak örömmel mozdulnak utána. Mind az alkalmazott aromavilág, mind pedig az egész és roppantott magszemek olyan komponensek, melyek elengedhetetlenek egy attraktív és hatékony nyári keverékhez: ez egészen bizonyos, már többszörösen tanúbizonyságot is nyert tény. A szóban forgó illatok, na meg a kosárba töltésre eredendően alkalmas állag már kibontást követően rögtön szembetűnik. Annyit viszont még mindenképp megtehetünk pluszban a siker érdekében, hogy használat előtt a kaját egy közepes lyukbőségű rostán áttörjük.Az így fennmaradó, törőszitán át nem hulló szemcséket és magvakat viszont semmiképp sem érdemes vödör mellé dobni, sőt! Sokkal inkább ajánlott őket visszahelyezni a keverékbe, és így method vagy bordás kosárba tölteni a kész rendszerünket - biztosak lehettek benne, az eredmény nem fog elmaradni.
Az elérhető ízvariációk: - ananász-vajsav - eper - fokhagyma (amur) - mangó Te melyik ízt próbálnád ki legszívesebben, és mikor fogod következőleg élesben megtenni?