
Te melyik ízt választanád?
Bizony nem is kérdéses, hogy már mostanra (pedig megjelenésüknek még csak nyúlfarknyi ideje) igazi slágerekké váltak legújabb családtagjaink, az előre nedvesített, erjesztett alappal bíró Fermented etetőanyagok.
A masszívan nyári, felmelegedett vizeket meghozó időszakban különösen bombaként hatnak a vízben ezek a kaják, hiszen minden olyan földi jót tartalmaznak, melyeknek ilyenkor a bajszosak örömmel mozdulnak utána. Mind az alkalmazott aromavilág, mind pedig az egész és roppantott magszemek olyan komponensek, melyek elengedhetetlenek egy attraktív és hatékony nyári keverékhez: ez egészen bizonyos, már többszörösen tanúbizonyságot is nyert tény. A szóban forgó illatok, na meg a kosárba töltésre eredendően alkalmas állag már kibontást követően rögtön szembetűnik. Annyit viszont még mindenképp megtehetünk pluszban a siker érdekében, hogy használat előtt a kaját egy közepes lyukbőségű rostán áttörjük.Az így fennmaradó, törőszitán át nem hulló szemcséket és magvakat viszont semmiképp sem érdemes vödör mellé dobni, sőt! Sokkal inkább ajánlott őket visszahelyezni a keverékbe, és így method vagy bordás kosárba tölteni a kész rendszerünket - biztosak lehettek benne, az eredmény nem fog elmaradni.
Az elérhető ízvariációk:
- ananász-vajsav
- eper
- fokhagyma (amur)
- mangó
Te melyik ízt próbálnád ki legszívesebben, és mikor fogod következőleg élesben megtenni?