Method OB Döntő

Method OB Döntő

Masszív állóképesség kell egy ilyen döntőhöz, ahol napi 5 órában négyszer is meg kell küzdeni az élen állóknak egymással, valamint több, mint 3 mázsányi ponttyal, a 60 dekásról a tizenkilósig.

Péntek Dusán nyert, Varga Dani a 26. 👏🏼
A pályacsúcs is mázsán fölüli a legnépesebb hazai horgászversenyág kiskunhalasi döntőjében. A Timár mixes horgászcsapatból egy versenyzőnk, Varga Dani jutott be a legjobb 40 közé és változó teljesítményt nyújtott. Megjárta a mennyet és a poklot, nyert szektort és volt 10. helyen, ma 6 pontot horgászott, és összesítésben a 26. hely lett az övé. 👏🏼👏🏼
Az élboly küzdelme minden eddiginél nyíltabb volt. Az utolsó mérlegelésig kellett várni, hogy kiderüljön az idei method feeder bajnoki serleg és a vándorkupa egy gyögyösi fiatalemberhez Péntek Dusánhoz kerül. Második Balog Áron, a harmadik Nagy Martin lett. Már a hosszúelőkés feeder bajnokság is jelezte, a mostani verseny pedig aláhúzta, hogy lassú őrségváltás kezdődött a fenekező horgászok élversenyzői között. 🫡 Új neveket tanulunk, de azért a régebbiek, a rutinosabbak sem hagyják magukat elfelejteni. Bízunk benne, hogy Varga Dani mellett a jövő évi országos method döntőben is már több Timár mixessel találkozhatunk, és majd elmondhatjuk, hogy a reménybeli több mint 500 versenyzőből több klubtársunk is törekszik az élboly felé!
✌🏻A mostani győzteseknek és Daninak ezúton is gratulálunk! Hajrá Timár mix!✌🏻