Feeder OB - Középdöntő,  A kitartás eredménye

Feeder OB - Középdöntő, A kitartás eredménye

Az elődöntőből továbbjutott 40 versenyző erre a hétvégére már kiegészült az országos ranglista legjobb 40 helyezettjével, így bátran kijelenthetjük, hogy Magyarország 80 legjobb hosszúelőkés feeder horgásza foglalta el kisorsolt helyeit a mai napon.

1.nap

▶️ A helyszín a Nagykunsági főcsatorna, ahol nemrégiben az úszós klubcsapatok is megmérkőztek. Nem egyszerű a pálya, értelem szerűen a szélső szektorok halban gazdagabbak, míg a belső helyeken minden egyes kapásért meg kell küzdeni. A végletek versenyének is nevezhetnénk a mostanit, hiszen ha csak azt nézzük, hogy az A szektorban ülő 10 fő éppen annyi halat fogott, mint a B-C-D-E-F szektorban ülő 50 versenyző akkor azért elgondolkodtató a helyzet… 🙄😀

🔴 A 3 Timár Mixes versenyző közül ma Timár Szabolcs szektor 2. 🥈, míg Kéri Dominik ugyanebben a szektorban a 4. helyen 4️⃣ végzett. Szüts Imre 9. helyezése javításra szorul a következő napokban, de abban biztosak lehetünk, hogy nem csak ő, hanem a másik két versenyzőnk is mindent bele fog adni a továbbiakban!

1.nap
 A helyszín a Nagykunsági főcsatorna, ahol nemrégiben az úszós klubcsapatok is megmérkőztek. Nem egyszerű a pálya, értelem szerűen a szélső szektorok halban gazdagabbak, míg a belső helyeken minden egyes kapásért meg kell küzdeni. A végletek versenyének is nevezhetnénk a mostanit, hiszen ha csak azt nézzük, hogy az A szektorban ülő 10 fő éppen annyi halat fogott, mint a B-C-D-E-F szektorban ülő 50 versenyző akkor azért elgondolkodtató a helyzet… 
 A 3 Timár Mixes versenyző közül ma Timár Szabolcs szektor 2. , míg Kéri Dominik ugyanebben a szektorban a 4. helyen  végzett. Szüts Imre 9. helyezése javításra szorul a következő napokban, de abban biztosak lehetünk, hogy nem csak ő, hanem a másik két versenyzőnk is mindent bele fog adni a továbbiakban!

 

2.nap

A helyzet rossz, de nem reménytelen!

A srácaink sorsa sajnos már a reggeli sorsolásnál megpecsételődött... Aki jártas a versenyhorgászatban, az már biztosan hallotta az alábbi mondatot: “A szélső szektor belső széle a legrosszabb hely!” 😬

Na ilyenből ezen a versenyen kettő is akad, az A10 és a H1. Pontosan ezekre a helyekre szikerült sorsolnia Timár Szabolcsnak és Szüts Imrének a mai napon… 😫😵 Sajnos meg is lett az eredménye, hiszen előbbi 9, míg utóbbi 10 ponttal bővítette gyűjteményét a verseny féltávjánál.

Kéri Dominik a B szektor külső helyeinek egyikéről 5. lett ma, összesen 9 pontjával a 30. helyen áll félidőben. 🔴

A Timár mixes fiúk holnap reggelre nyomnak egy RESET gombot, és mintha mi sem történt volna eddig küzdenek a szektor győzelemért tovább!

3.nap

A javítás útján

Napról napra fogy a hal a pályán…😬 A tegnapi összfogás majdnem 100 kilogrammot csökkent a mai napra, már az A szektorban sem olyan határozott a halfogás mint eddig, a belső szektorokban pedig még jobban felértékelődött minden egyes hal.

Fiaink a mai napra a javítás útjára léptek! 💪▶️ Szüts Imi alig 10 dekával lemaradva az első helytől szektor 2. lett. 🥈

Timár Szabolcs szektor 4. helye a D szektor elejéről egy teljesen vállalható eredmény, összesen 15 pontjával az összetett 33. helyen várja az utolsó napot.

Kéri Dominik a szélső H szektor 2-es helyéről (igen, még ülhetett volna eggyel távolabbi helyen a szélétől…😂) 5 pontot gyűjtött ma, ezzel együtt pedig összesen 14 pontja van, ami a 29.helyre elég a tabellán.

4.nap

A kitartás gyümölcse

Hát… Mit is mondhatnánk egy ilyen verseny után…😬 Kicsit azért még emészteni kell a hét eseményeit, de a lényeg, hogy mind a három Timár Mixes versenyző kvalifikálta magát a fehérvárcsurgói döntőbe! 🔴💪

Szüts Imi gyönyörű balinos terítéke egy kiemelkedő szektor győzelmet eredményezett ma. 🥇 Összesen gyűjtött 22 pontja a kényelmes bejutást érő 39. helyet jelentette! 😀 A vele egy szektorban ülő Kéri Dominik mai 4-esével 4️⃣ összesen 18 pontot szerzett, ezzel pedig a legeredményesebb Timáros versenyzőként a 25.helyen várja a folytatást. Timár Szabolcs szintén 4 ponttal 4️⃣ toldotta meg eddigi pontjai számát, összesen 19 egységet gyűjtve összetett 28. hely lett az eheti végeredménye.

🔴Nehéz hét volt, gratulálunk a résztvevőknek és a helyezetteknek, valamint srácainknak a továbbjutáshoz! Köszönjük a szurkolást, Hajrá Timár Mix!

Felhasznált Timár Mix termékek:

Timár Mix Competition Feeder 330 feederbot

Timár Mix Competition Roach etetőanyag

Timár Mix Folyóvízi Agyag

Timár Mix csontiragasztó